Hol vagyunk?

1064 Budapest, Teréz Krt. 6.

Ügynökségünk és fotóstúdiónk a belváros szívében, a Teréz krt. 6. címen található, pár lépésnyire az Oktogontól, az Andrássy úttól és a közkedvelt, kellemes kávézókkal és éttermekkel körbeépített Liszt Ferenc Tértől.

Megközelíthető metróval (M1), az immár éjjel-nappal közlekedő 4-es és 6-os villamosokkal, számtalan buszjárattal, illetve a Nyugati Pályaudvarról akár át is sétálhatsz hozzánk.

Ha a Déli Pályaudvar felől érkezel, akkor a 2-es metróval, majd a Deák Ferenc téren átszállva szintén az 1-es metróval juthatsz el hozzánk. A Keleti Pályaudvarról a 4-es metró és az 1-es földalatti kombinációja a nyerő; ha pedig oly szerencsés vagy, hogy repülővel térsz éppen haza nyaralásodból, akkor a rep.téri busz után 3-as/1-es metrókkal célszerű próbálkoznod, hogy eljuss hozzánk.

Parkolni általában lehet a Körúton is - igaz, a környéken ez sajna mindenhol fizetős. Így ha a kényelem a legfontosabb számodra, akkor ne felejts el jegyet venni! Sok kellemetlenségtől kíméld meg magadat.

Várunk!

Modellkedj kötelezettség nélkül, teljesen szabadon!Bármelyik ügynökségünkhöz is jelentkezel, a tesztfotók profi stúdióban és felszereléssel készülnek, kölcsönösen egyeztetett módon és időben (akár a regisztrációval együtt, ha Neked is megfelel). Várjuk jelentkezésedet!
Ügynökségi iroda

Cím - 1066 Bp., Károly Krt. 6.
Regisztráció - Csüt/Péntek du.
Fotózás - Előzetes egyeztetéssel
Tanfolyam - Még nincs új időpont