Kiket keresünk?

Ügynökségi hálózatunk, a Catwalk, a Sundance és a Lipstick! Models elsősorban kezdőket és új arcokat keres, de természetesen örömmel regisztráljuk a profikat is, akik már rendelkeznek portfólióval, esetleg vannak referencia munkáik, beszélnek angolul, ill. önállóan megállják a helyüket egy nemzetközi válogatáson is egyaránt.

Ha a kifutók és a csillogás vonz, vagy inkább a profi vakuk fényében villantanád meg szépségedet, esetleg bájos vagy karakteres arcoddal, mosolyoddal varázsolnád el világot - mindhárom esetben jó helyen jársz!

Talán furcsán hangozhat, de nálunk az eredendő profizmus egyáltalán nem tartozik az elvárások közé. Az, hogy valaki abszolút kezdő, vagy éppen ellenkezőleg, már a divatvilág aktuális csillaga, se nem előny, se nem hátrány. És hogy miért?

A divat műfaja mindig a megújulásról szól; nem csak a kollekciók, hanem az azokat viselők is folyamatosan változnak. Ez tartja életben ezt a pezsgő, vibráló és izgalmas világot. Ehhez pedig mindig is szükség lesz új arcokra, új karakterekre, új egyéniségekre.

Nem lesz mindenkiből szupermodell, és ezt soha nem is állítaná egyetlen komoly szakember sem a kifutók és a fotóműtermek világából. Az egyéniség, a külső vonzerő még millió egyéb tényező szerencsés együttállása esetén sem mindig elegendőek ahhoz, hogy valaki Párizs, New York vagy Tokió ünnepelt arca lehessen; de nem is ez a cél.

A modellkedés nem csak szépséged megmutatásából, hanem legalább annyira önmagad, lehetőségeid megismeréséről szól, és már belevágni is életre szóló élmény. Az első fotózás, az első válogatás, az első apró munka mind-mind fontos lépések ahhoz, hogy magadnak, és a külvilágnak is tetszhess, és hogy megtanuld kihozni a maximumot az adott helyzetből.

Nőiességed és minden feminin báj, kisugárzás és minden csábos pillanat / mozdulat, minden apró, kacér gesztus segíthetnek Neked ebben – mi pedig segíthetünk megtanulni, hogyan használd ezeket.

Ha világsztár szeretnél lenni, és nem éred be kevesebbel, természetesen minden lehetőséget megadunk Neked ehhez – de soha ne felejtsd el, hogy a sikert nem csak az jelenti, hogy hány magazin címlapján mosolyogsz vissza a világra, vagy hogy hány divatbemutatón vezeted fel a legújabb kollekciót. A siker maga a folyamat, amíg eljutsz ehhez, és ha közben megismered önmagad.

És igen, az egyéni stílus és a személyiség legalább annyira fontosak, mint a kecses idomok vagy egy bájos, karakteres arc. Szép vagy – de szép lányból sok van. Ha mellé még egyéniség is vagy, és nem félsz ezt kihasználni, akkor viszont a lehetőségeid határtalanok. Jelentkezz most, hogy kipróbáld önmagad!

Modellkedj kötelezettség nélkül, teljesen szabadon! Bármelyik ügynökségünkhöz is jelentkezel, a tesztfotók profi stúdióban és felszereléssel készülnek, kölcsönösen egyeztetett módon és időben (akár a regisztrációval együtt, ha Neked is megfelel). Várjuk jelentkezésedet!

Ügynökségi iroda

Cím - 1066 Bp., Károly Krt. 6.
Regisztráció - Csüt/Péntek du.
Fotózás - Előzetes egyeztetéssel
Tanfolyam - Még nincs új időpont