Kik vagyunk?

A Lipstick! Models a Sundance és a Catwalk Modellel együtt Magyarország legújabb ügynökségi hálózatának tagja. A három modellügynökség együttműködik abban, hogy a jelentkezők megtalálhassák a számukra legelőnyösebb műfajt – a fotózástól a kifutókig, portrétól a divatmárkák stílusos bemutatásáig egyaránt.

Ha a kifutók és a csillogás vonz, vagy inkább a profi vakuk fényében villantanád meg szépségedet, esetleg bájos vagy karakteres arcoddal, mosolyoddal varázsolnád el világot - mindhárom esetben jó helyen jársz!

A Lipstick! Models a három ügynökség közül az arc-modellekkel és portréfotózással foglalkozik leginkább; míg a a kifutós munkákat és az általános fotómodellkedést társügynökségként a Catwalk és a Sundance Modell képviseli.

Most – választásodtól függően - mindhárom ügynökséghez egyszerre, egy helyen jelentkezhetsz! A regisztráció és a tesztfotózás teljesen ingyenes, a képeket Te is megkaphatod CD-n, ha kéred.

Mit kell tudni az arcmodellekről, illetve a portréfotózásról?

Ez az a műfaj, ahol nem kell sem nádszál vékonynak, sem magasnak lenned, csupán szép vagy érdekes, bájos vagy karakteres arc és vonzó, kifejező tekintet szükséges hozzá. Ha elsősorban ide jelentkeznél, akkor katalógusunkba is így kerülsz be – teljes alakos képet nem is feltétlenül készítünk, csupán portrékat, különböző szögekből és mimikával (komoly, mosolygós, meglepett, csodálkozó arckifejezésekkel - stb).

Tesztfotózásunk ízlésednek megfelelő, saját sminkeddel és akár több, kedvenc ruhádban és hajviseleteddel történik. Természetesen ha katalógusunkból kiválasztanak egy munkára, akkor ott már profik fognak felkészíteni, és teljes ruhatár áll majd rendelkezésre.

Nálunk nem csak a külsőd számít!

A fotózás előtt egy kb. fél órás beszélgetés során hallgatjuk meg elképzeléseidet, megismerjük egymást, és felteheted a kérdéseidet is. Nálunk nem csak a külső a fontos! Személyiséged és a megbízhatóság legalább annyit nyomnak a latban, ezért van a kölcsönös bemutatkozásra szükség.

Amennyiben az arcfotózáson kívül az általános (teljes alakos) és kifutós divatmunkák is érdekelnek, akkor jelentkezéskor egyszerűen bejelölheted Sundance és Catwalk ügynökségeinket is; ilyen esetben nem kell külön-külön eljönni, hacsak nem kéred külön - a tesztfotózást és az interjúkat egy alkalommal is megejthetjük.

Milyen kötelezettséget vállalsz a jelentkezéseddel?

Semmilyent. A regisztráció és a tesztfotók teljesen ingyenesek, adataidat bizalmasan kezeljük, valamint addig, és csak addig maradsz katalógusunkban, ameddig szeretnél. Nem kell semmilyen castingra eljönnöd (kivéve, ha jelentkezel rá), és semmilyen munkát nem kell elvállalnod (csak ha kifejezetten szeretnéd). Fontos, hogy 18 éves kor alatt a jelentkezési lapodhoz csatolni kell majd a szülői beleegyezést is, az életkor igazolásához pedig személyi igazolványod szükséges lehet.

Szükséges modelltanfolyamot végezni?

Nem feltétlenül. Egy modelltanfolyam hatalmas élmény, és bár néha fárasztó lehet, mégis óriási buli - ugyanakkor se nem szükséges, se nem elégséges feltétele annak, hogy sikeres modell lehess. Az esélyeidet természetesen növeli, ha profi a sminked, a hajad, a nézésed és a járásod, és persze ha meg tudsz szólalni angolul is - a Te döntésed.

Modellkedj kötelezettség nélkül, teljesen szabadon! Bármelyik ügynökségünkhöz is jelentkezel, a tesztfotók profi stúdióban és felszereléssel készülnek, kölcsönösen egyeztetett módon és időben (akár a regisztrációval együtt, ha Neked is megfelel). Várjuk jelentkezésedet!

Ügynökségi iroda

Cím - 1066 Bp., Károly Krt. 6.
Regisztráció - Csüt/Péntek du.
Fotózás - Előzetes egyeztetéssel
Tanfolyam - Még nincs új időpont